Bemiddeling

Dealmaker
Heeft u behoefte aan een bemiddelaar om tot een overeenkomst te komen, dus een bemiddelaar als dealmaker. Ik heb ervaring als onderhandelaar en ben u daarom graag van dienst. Onderhandelen is een vak, mijn vak!

Onafhankelijk voorzitterschap.
Stichtingen, verenigingen en andere rechtspersonen hebben vaak –door een veelvoud aan belangen van de leden- behoefte aan een onafhankelijke voorzitter.
Omdat wij getraind zijn in het luisteren naar deelnemers met verschillende (vaak conflicterende) belangen, gekoppeld aan de mediationvaardigheden, ben ik uitstekend in staat de rol van onafhankelijk voorzitter te vervullen. Gedacht kan worden aan een VVE (Vereniging van Eigenaren van een groot appartementencomplex, etc.).

Bindend advies.
Kenmerkend aan mediation is dat partijen met behulp van de mediator zelf tot een oplossing komen. Soms lukt dit echter niet of geven ze er de voorkeur aan een neutrale derde te laten beslissen. Partijen kunnen dan kiezen voor bindend advies. Ook hierin kan ik helpen. Door mijn grote fiscale en juridische kennis en ervaring met allerlei soorten contracten ben ik in staat tot een evenwichtig oordeel te komen en een bindend advies te formuleren.

Arbitrage.
Ook arbitrage behoort tot de mogelijkheden. In tegenstelling tot bindend advies is arbitrage een zwaar juridisch middel. Partijen kiezen vaak voor arbitrage als ze er zelf niet zijn uitgekomen en ze toch behoefte hebben het conflict op te lossen op korte termijn.

alleenlogo nu best kopie